Inspiratie en groei voor ondernemingsraden

Verleg je grenzen - Vergroot je betekenis - Versterk je OR 


De OR wil beter worden en jij wilt je ontwikkelen.
De ondernemingsraad wil verder komen en jij wilt je ontwikkelen, daarom ben je mee gaan doen. 
Je wilt dat de OR aansprekende resultaten neerzet en niet horen dat de OR een vergadertijger is, terwijl je zo hard werkt. 
Na een OR-vergadering wil je geïnspireerd en bevlogen weggaan en niet het idee hebben dat je kostbare tijd hebt vermorst. 
Je wilt door je collega's gewaardeerd worden en ook dat het management blij is dat je in de OR zit. 
Je zou graag wat meer mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen, maar daar is minder gelegenheid voor dan je verwachtte. 

Uit zichzelf gaat het niet, veranderen. Daarvoor moet jij in beweging komen. 
Kies voor verbetering en ontwikkeling. 

  

Dick Termond

Wat maakt mij bijzonder?

 

 

✔︎ Je wordt geïnspireerd met innovaties, successen uit de praktijk en bijzondere inzichten.  ✔︎ Verbeteringen die je wilt aanbrengen worden praktisch en uitvoerbaar gemaakt. ✔︎ Er is ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. ✔︎ Korte lijnen en directe beschikbaarheid ook buiten training of leergang. ✔︎ Beproefde methoden en ondersteuningsmiddelen.    

 

 

Bekijk hier wat ik je te bieden heb.

  


Wat opdrachtgevers zeggen
✔︎ "De nieuwe werkwijze voor onze medezeggenschap die we met Plan W ontwikkeld hebben, past als een handschoen om onze organisatie."✔︎ "We hebben geen ondernemingsraad meer, maar wel een vorm van medezeggenschap waar we super enthousiast over zijn." ✔︎ "Het is gelukt om nieuw elan in de ondernemingsraad te krijgen en ervoor te zorgen dat we als een zinnig orgaan worden gezien." ✔︎ "Van dit hele proces heb ik zo ontzettend veel geleerd! Dit had ik nooit willen missen." ✔︎ "Mijn rol als ambtelijk secretaris is zoveel leuker en interessanter geworden. ✔︎ "De samenwerking met de bestuurder is naar een totaal ander niveau getild. Heel bijzonder en overwacht."


Of neem direct contact op via 

 
Opdrachtgevers van Plan W 


 


 Kwaliteitskenmerken 


HOME

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info