Ondernemingsraad                       

   cursus, training en adviesPlan W

De W staat voor waarde. Medezeggenschap die gedreven wordt door waarden en minder door procedures. Simpel: terug naar wat jou als mens, als medewerker van jouw organisatie raakt of bezighoudt. Terug naar wat je collega’s bezighoudt. Samenwerken met alle partijen in de organisatie (dus ook de bestuurder) om tot aansprekende resultaten te komen. 

Ervaring 

Dick Termond is eigenaar van Plan W. Vanaf het beging van de jaren negentig van de vorige eeuw heeft hij ondernemingsraden en bestuurders begeleid om de medezeggenschap in hun organisatie tot een succes te maken. Dat heeft hij geruime tijd gedaan bij De Beuk Organisatieadvies. De laatste jaren met zijn eigen bureau Plan W. Dick heeft een flinke rol gespeeld bij de modernisering van medezeggenschap: het zoeken naar vormen van medezeggenschap die niet gehinderd worden niet langer werkende gewoontes of afspraken. Als adviseur of trainer gaat hij uit van de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van de opdrachtgever. Hij zal zoeken naar uw drijfveren, krachten en mogelijkheden om die tot hun recht te laten komen in de medezeggenschap.   

Dick heeft in 2023 de opleiding Photographic Design afgerond aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie in Rotterdam.


Wat zeggen opdrachtgevers

De nieuwe werkwijze voor onze medezeggenschap die we met Plan W ontwikkeld hebben, past als een handschoen om onze organisatie."

"We hebben geen ondernemingsraad meer, maar wel een vorm van medezeggenschap waar we super enthousiast over zijn." 

 "Het is gelukt om nieuw elan in de ondernemingsraad te krijgen en ervoor te zorgen dat we als een zinnig orgaan worden gezien." 

 "Van dit hele proces heb ik zo ontzettend veel geleerd! Dit had ik nooit willen missen." ✔︎ "Mijn rol als ambtelijk secretaris is zoveel leuker en interessanter geworden. 

"De samenwerking met de bestuurder is naar een totaal ander niveau getild. Heel bijzonder en overwacht."

HOME
Opbellen
E-mail
Info